Airmeet - tapahtuma-alusta

Paranna tapahtumakokemusta Airmeet -alustalla

Nopeasti kehittyvässä tapahtumamarkkinassa on elintärkeää pysyä aallon harjalla. Me Uniella olemme sitoutuneet ymmärtämään unohtumattomien kokemusten edellytykset. Siksi olemme partneroituneet Airmeet -tapahtuma-alustan kanssa tarjotaksemme sinulle ja yleisöllesi parhaita mahdollisia virtuaalitapahtumia ja hybriditapahtumia. Alan vankimman kokemuksen ja Airmeet -alustan kehittyvän teknologian kanssa saavutat tavoitteesi ja enemmänkin.

Mikä tekee Airmeet -tapahtuma-alustasta erityisen?

Airmeet on tapahtuma-alustojen edelläkävijä, joka on suunniteltu sujuvien ja kokemuksellisten virtuaalitapahtumien ja hybriditapahtumien tuottamiseen. Airmeet-alustan monipuolisilla työkaluilla ja laajalla tapahtumakokemuksella tuotamme tapahtumia, jotka nivoutuvat saumattomaksi osaksi organisaatiosi markkinoinnin ja myynnin strategiaa.

Arimeet -tapahtuma-alustan ominaisuuksia

 1. Tapahtumahubit. Airmeet mahdollistaa jatkuvasti auki olevien tapahtumahubien rakentamisen. Hubien avulla madalletaan osallistumiskynnystä, keskitetään tapahtumia ja webinaareja yhteen paikkaan, parannetaan dataohjautuvuutta ja osallistetaan yleisöä ennennäkemättömällä tavalla.

 2. Helppo ja näyttävä käyttöliittymä. Airmeet-alusta on tunnettu käyttäjäystävällisyydestään. Yleisö viihtyy paremmin, kun sille tarjotaan suoraviivainen ja miellyttävä ympäristö vuorovaikuttamiseen ja tapahtumaan osallistumiseen.

 3. Pyöreän pöydän keskustelut. Pyöreät pöydät ovat Airmeet -alustan erikoisuus. Yleisö voi liittyä visuaalisiin pöytiin keskustelemaan keskenään tai ohjatusti järjestäjän kanssa. Tämä luo vahvan yhteisöllisyyden tunteen ja tehostaa liidigenerointia.

 4. Muokkautuvat messu- ja esittelytilat. Kumppanit, palvelut ja tuotteet pääsevät erinomaisesti esiin osallistavissa esittelypisteissä, joita kumppanit voivat rakentaa myös itse.

  Tutustu esimerkkiin: OSAOn virtuaaliset avoimet ovet.

 5. Dynaamiset sessiot ja työpajat. Striimattujen lähetysten lisäksi yleisölle voidaan tarjota osallistavia sessioita (jopa 300hlö) ja työpajoja vuorovaikutuksen tehostamiseen.

 6. Analytiikka ja integroitavuus. Tapahtuma-analytiikka auttaa sitomaan tapahtumat osaksi strategiaa ja kattavat integraatiot tuovat liidit suoraan omiin järjestelmiisi.

Palvelu parantaa Airmeet-kokemusta

Airmeet-kumppanina henkilöstömme tuntee tapahtuma-alustan, jottei sinun tarvitse opetella teknologiaa.

Alan kokeneimpana toimijana tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää kaikkia Airmeet-alustan moderneja ominaisuuksia ilman lisenssimaksuja. Maksat siis vain palvelusta, et ohjelmistosta.

 1. Tapahtumasuunnittelu. Kokenut tiimi työskentelee tiiviisti oman tiimisi kanssa projektin alusta loppuun, jotta tapahtumat nivoutuvat osaksi strategiaa ja Airmeet-alustan hyödyt otetaan irti täysimittaisesti. Näin yleisölle tarjotaan paras mahdollinen tapahtumakokemus ja tapahtumat kehittyvät jatkuvasti paremmiksi.

 2. Visuaalinen suunnittelu ja brändäys. Tapahtumapalveluihin kuuluu osallistujista huolehtiminen alusta asti. Brändätyt ja visuaalisesti näyttävät ennakkomateriaalit. osallistumisprosessi ja tapahtuma-alusta nostavat oman brändisi arvoa osallistujien silmissä.

 3. Tekninen tapahtumatuki. Kokeneet tukihenkilöt osallistuvat tapahtumiin ja toimivat niin osallistujien kuin järjestäjien ja puhujienkin tukena, jotta tapahtumakokemus on kaikille ikimuistoinen.

 4. Yleisön osallistaminen. Tiedämme miten yleisöä aktivoidaan tehokkaasti Airmeet -tapahtuma-alustalla. Näin yleisö viihtyy tapahtumassa pidempään, jakaa kokemustaan eteenpäin ja osallistuu seuraaviinkin tapahtumiin.

 5. Dataohjautuvuus. Airmeet-tapahtuma-alustan kattavat analytiikkaraportit auttavat analysoimaan niin tapahtuman kuin sen ympärillä tehtävien toimenpiteiden onnistumista. Opimme ja kehitämme yhdessä parempia tapahtumakokemuksia dataan perustuen.

Kirkkaampi tapahtumatulevaisuus yhdessä!

Älä tyydy riittävään keskinkertaisuuteen, kun voit valita unohtumattoman kokemuksen ja jatkuvan kehityksen. 

Yhdessä kokemuksen ja Airmeet -tapahtuma-alustan kanssa tuotamme jaktuvuutta, tuloksia ja kokemuksia.

Jutellaan!

Pyydä yhteydenotto tai tarjous

Request offer FI