Unie elevating events
Omnia

Duuniomnia

Paikka

Omnian kampus

Osallistujia

1600

Tapahtumamuoto

Virtuaalitapahtuma

Edustettuja maita

5

DuuniOmnia törmäytti Omnian opiskelijat ja työelämänedustajat virtuaalisesti

Virtuaalinen työelämä- ja rekrytointitapahtuma DuuniOmnia keräsi virtuaalisesti yhteen yli 1500 osallistujaa, joiden joukossa oli Omnian opiskelijoita ja henkilökuntaa kuin työelämän edustajiakin.

Virtuaalitapahtumassa osallistujat pääsivät seuraamaan päälavalla Omnian kampukselta tuotettua livestriimiä, jonka juonnosta vastasi valovoimainen YleX aamun juontajakaksikko Viki ja Köpi.

Lisäksi oppilailla oli mahdollisuus osallistua työnhakuun liittyville luennoille ja työpajoihin keskusteluhuoneissa sekä tavata työelämän edustajia virtuaalisilla messuosastoilla.

Virtuaalitapahtuman viestiseinän keskustelujen ja palautteen perusteella erityisen tärkeäksi koettiin interaktiiviset osuudet, joissa opiskelijat pääsivät vuorovaikuttamaan työelämän edustajien kanssa.

Osallistujan kommentti

”Mielestäni virtuaalitoteutus oli loistava ja kannatettava toteutusmuoto jatkossakin. Opiskelijan näkökulmasta tarkasteltuna virtuaalitoteutus madaltaa osallistumisen kynnystä sekä mahdollistaa osallistumisen mielenkiintoisille luennoille ja tehokkaan verkostoitumisen työnantajien kanssa.”

“Tapahtuma onnistui yli odotusten ja alusta toimi erinomaisesti. Mahtavaa palvelua ja opastusta virtuaalitapahtuman suunnittelusta toteutukseen. Tapahtuma keräsi myös osallistujilta paljon positiivista palautetta.”

Parempia tapahtumia - yhdessä