Unie elevating events
Parliamentsonthenet

Parliaments on the Net

Paikka

Online

Osallistujia

150

Tapahtumamuoto

Virtuaalitapahtuma

Edustettuja maita

32

Parliaments on the Net -seminaari toteutettiin ensimmäistä kertaa kokonaan virtuaalisena

Eduskunnan kanslia järjesti kesäkuussa 2021 Parliaments on the net 2021 -seminaarin. Parlamenttien välinen, verkkopalveluihin keskittyvä seminaari järjestetään vuosittain eri maissa ja vuoden 2021 seminaarin toteutusvastuu on ollut eduskunnalla.

Seminaari toteutettiin kokonaan virtuaalisena koronatilanteen vuoksi. Seminaariin osallistui noin 100 henkilöä kansainvälisestä ECPRD-verkostosta. Virtuaalitapahtumassa käytössä oli päälava, keskusteluhuoneet, verkostoitumistila sekä messualue.

Toteutus

  • Hopin -virtuaalitapahtuma-alusta
  • Päälava esityksiä varten
  • Sessiohuoneet keskusteluihin
  • Verkostoitumistilat
  • Messualue

“Virtuaalinen tapahtuma-alusta tarjosi monipuoliset mahdollisuudet seminaarin toteuttamiseen ja onnistumiseen. Seminaarin ohjelmaan kuuluivat asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi myös useat eri vuorovaikutustoiminnot ja aineistojen hyödyntäminen seminaaripäivän aikana. Myös valmisteluyhteistyö Unien kanssa onnistui erittäin hyvin. Tämä koskee myös seminaaripäivän aikana annettua tukea. Eduskunnan kanslian seminaarina sekä Parliaments on the Net-seminaarina tapahtuma toteutettiin ensimmäistä kertaa virtuaalialustalla. Sekä järjestäjien kokemukset valmistelusta ja toteutuksesta että osallistujien palautteet ovat olleet myönteiset.”

Parempia tapahtumia - yhdessä