Unie elevating events

avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Rennossa tiimissämme on tilaa oma-aloitteisille ja huumorintajuisille henkilöille. Vaikka jokaisen rooli vaatii itsenäistä otetta, arvostamme avointa keskustelukulttuuria, läpinäkyvää johtamista ja tuemme toinen toisiamme.

Arvostamme jokaista yksilöä juuri sellaisena kuin hän on.

Asiakkaamme ovat tottuneet odottamaan meiltä vain maailman parasta palvelua sekä tuloksia – oli kyse sitten kansainvälisestä suuresta brändistä tai pienestä savolaisesta yhdistyksestä. Tätä perinnettä haluat jatkaa ja edistää.

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus.

Haemme nälkäistä myynnin ja asiakkuudenhallinnan ammattilaista nopeasti kasvavan kotimaisen ja kansainvälisen liiketoiminnan vauhdittajaksi. Tehtäväsi on rakentaa kasvua uusien asiakkuuksien ja olemassa olevien kumppaneiden kautta.

Toimimme suunnannäyttäjänä vauhdilla teknologistuvassa tapahtumamarkkinassa, joten luontainen innostus teknologioiden hallitsemiseen, vahva ratkaisukeskeinen myyntitapa ja tapahtumavaatimusten ymmärrys ovat ratkaisevia työssä onnistumisen edellytyksiä.

Olet osa kansainvälistyvää tiimiä ja vastaat oman myyntisalkkusi kehittämisestä moderneja myyntitapoja ja kokemustasi hyödyntäen.

Et pelkästään ymmärrä mitä eroja on webinaarilla, striimillä, hybriditapahtumalla ja monimuotoisella tapahtumavirtualisoinnilla, vaan haluat muidenkin ymmärtävän.

Sanat Pipedrive, Leadfeeder, outreach, inbound, funnel ja Sales Navigator ovat osa päivittäistä sanavarastoasi ja ehkä tiedät mitä Hopin, Airmeet ja RTMP tarkoittavat.

Oletko kokenut tapahtumakettu, joka on kerännyt jo natsoja kumppanimyynnin saralta? Tehtäväsi on hankkia ja kehittää kotimaisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia.

Kumppanimme ovat esimerkiksi tapahtumatoimistoja, tekniikkayrityksiä, hotelleja, markkinointiviestintätoimistoja sekä tilatoimijoita.

Toimimme suunnannäyttäjänä vauhdilla teknologistuvassa tapahtumamarkkinassa, joten luontainen innostus teknologioiden hallitsemiseen, vahva ratkaisukeskeinen myyntitapa ja kumppaneiden tapahtumavaatimusten ymmärrys ovat ratkaisevia työssä onnistumisen edellytyksiä.

Toimit kumppanin liiketoiminnan edistäjänä kehittäen tapahtumakonsepteja sekä myyntiä modernien tapahtumateknologioiden asiantuntijana.

Täytä hakemus

Rekry FI

Leveraging AI in Event Planning: A Comprehensive Guide to Enhancing Efficiency and Creativity

Discover how Artificial Intelligence is revolutionizing event planning. From chatbots to predictive analytics, learn how…

Navigating the Event Metrics Galaxy: Your Guiding Stars to Success in Virtual and Hybrid Space

Stepping into the realm of virtual and hybrid events has necessitated a whole new way…

Näin järjestät onnistuneen henkilöstötapahtuman virtuaalisena tai hybridinä

Viisi vinkkiä, joiden avulla järjestät onnistuneen henkilötapahtuman virtuaalisena tai hybridinä. Kickoffit, gaalat, strategiapäivät ja koulutustilaisuudet.