Hybridiajan tapahtumajärjestäjä

Modernin ajan tapahtumajärjestäjä

Kun valitset tapahtumajärjestäjää, valitset itsellesi kaveria, ystävää tai kumppania.

Olemme hyvä kaveri kaikissa tapahtumatarpeissasi ja ystävä, kun haluat parhaan mahdollisen lopputuloksen hybriditapahtumalle tai virtuaalitapahtumalle.

Kumppanuus on se tärkein, ja sellaiseksi kasvamme strategisen tapahtumayhteistyön kautta. 

Erityisesti tavoitteelliset yritystapahtumat, jatkuvat tapahtumasarjat, kuten seminaarit tai webinaarit sekä markkinointiviestintään ja myyntiin sidotut tapahtumat ovat erikoisalaamme.

Tutustu esimerkiksi jatkuvan palvelun Tapahtumahubiin.

Olemme erikoistuneet teknologioiden hyödyntämiseen vaativissakin tapahtumakonsepteissa, jotta sinä ja yleisösi saatte parhaan mahdollisen tapahtumakokemuksen.

Tapahtumajärjestäjä ymmärtää markkinointiviestintää ja myyntiä

Moderni tapahtumajärjestäjä ymmärtää tapahtumien sitomisen osaksi myynnin ja markkinointiviestinnän arkea.

Siksi ymmärrämme miten tapahtuma-analytiikka, osallistujadata sekä tapahtuma-aktiviteetit integroituvat markkinoinnin sekä myynnin automaatiojärjestelmiin.

Autamme liidien generoinnissa, asiakashallinnassa, ilmoittautumisprosesseissa sekä viestinnän kokonaisuuden hallinnassa.

Tapahtumajärjestäjä on tiimi

Me Unielaiset osaamme työmme. Jokaisella on myös erikoisosaamista, kuten logistiikka, analytiikka, tekniikka, somistaminen, tapahtuma-alustat ja kouluttaminen.


Tapahtumajärjestäjän ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on elinehto onnistuneen tapahtuman läpiviemiselle.

Vastuu tapahtumatuotannosta webinaarista pitkiin tapahtumasarjoihin on selkeästi yhden henkilön takana, jotta työ on asiakkaalle aina selkeää ja yhteydenpito ketterää.

Kansainvälinen tapahtumajärjestäjä

Toimimme Helsingistä käsin, mutta palvelemme kaikkialla maailmassa. Olemme tuottaneet pieniä ja suuria tapahtumia Oulusta Nairobiin ja Los Angelesista Peurunkaan.

Tiimi osaa aina toimia vastapuolen kanssa ammattimaisesti ja turvallisesti, oli kyse Nobel-palkitusta tiedemiehestä, Brittiparlamentin ministeristä tai paikallisjärjestön toimihenkilöstä.

Jos siis haluat rinnallesi kokeneen ja modernin tapahtumajärjestäjän, jutellaan!

Tapahtumajärjestäjä

Pyydä yhteydenotto tai tarjous

Request offer FI