Hopin / RingCentral Events -tapahtuma-alusta

Unie on RingCentral Events (ex Hopin) -partneri

Etsitkö tapahtuma-alustaa dynaamiselle, osallistavalle ja muistettavalle tapahtumakokemukselle?

Alan johtavana tapahtumatoimistona olemme partneroituneet RingCentral Events (ex Hopin) -tapahtuma-alustan kanssa, jotta voimme tuottaa innovatiivisia palveluita virtuaalitapahtumien ja hybriditapahtumien toteutukseen.

Kokemuksemme ja Hopin -tapahtuma-alustan huipputeknologian yhdistelmä takaa onnistuneen tapahtuman.

Mikä tekee Hopin -tapahtuma-alustasta erityisen?

Hopin on alan ensimmäisenä moniulotteisena tapahtuma-alustana suunnannäyttäjä.

Hopin luotiin nimenomaisesti täyttämään virtuaalitapahtumien ja hybriditapahtumien tarpeet pelkän striimin ulkopuolella.

Tarjoamalla jatkuvasti kehittyvät mahdollisuudet interaktiivisuuteen, osallistamiseen ja kokemuksellisuuteen, Hopin on varma valinta niin laajoihin kuin kevyisiinkin tapahtumatuotantoihin.

Hopin -tapahtuma-alustan kattavat ominaisuudet antavat meille mahdollisuuden tuottaa monipuolisia kokemuksia räätälöitynä omien asiakkaittesi tarpeisiin.

 

Hopin -tapahtuma-alustan ominaisuuksia

 1. Korkealaatuinen lähetysteknologia ja turvallinen, vakaa osallistuminen. Hopin -tapahtuma-alustan globaalit ja varmennetut palvelinverkostot takaavat katkeamattoman kokemuksen missä päin maailmaa tahansa – turvallisesti.

 2. Kattavat integraatiot takaavat tapahtumien saumattoman liittämisen osaksi markkinointiviestinnän ja myynnin strategiaa.

 3. Immersiivinen verkostoituminen. Hopin -tapahtuma-alustan kattavat verkostoitumisominaisuudet mahdollistavat yleisön vuorovaikuttamisen keskenään, järjestäjien kanssa sekä esiintyjien kanssa. Verkostoituminen tuottaa aidon sosiaalisen kokemuksen.

 4. Muokkautuvat esittely- ja messupisteet. Kumppanit ja muut sidosryhmät voivat rakentaa itselleen esittelytiloja tuottaakseen liidejä ja yhteisiä kokemuksia osallistujien kanssa.

 5. Interaktiiviset työpajat ja keskusteluryhmät. Hopin -tapahtuma-alustalla on kattavimmat mahdollisuudet pienempien ja suurten työpajakokonaisuuksien tuottamiseen. Ikäänkuin tapahtumina tapahtuman sisällä.

 6. Laaja tapahtuma-analytiikka. Dataohjautuvuus on modernin tapahtuman ydintä, ja Hopin tarjoaa tähän kattavan työkalupakin niin yksittäisten tapahtumien kuin tapahtumasarjojenkin tulosten mittaamiseen.

 7. Laajennukset. Hopin -tapahtuma-alustaan voi liittää lukemattoman määrän kolmansien osapuolten palveluita metaverse-ympäristöistä tuttuihin työkaluihin, kuten Mentimeter ja Kahoot. 

Palvelu parantaa Hopin-kokemusta

Sertifioituna Hopin-kumppanina henkilöstömme tuntee tapahtuma-alustan kuin omat taskunsa. 

Alan kokeneimpana toimijana tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää kaikkia Hopin -alustan moderneja ominaisuuksia ilman lisenssimaksuja. Maksat siis vain palvelusta, et ohjelmistosta.

 1. Tapahtumasuunnittelu. Kokenut tiimi työskentelee tiiviisti oman tiimisi kanssa projektin alusta loppuun, jotta tapahtumat nivoutuvat osaksi strategiaa ja Hopin -alustan hyödyt otetaan irti täysimittaisesti. Näin yleisölle tarjotaan paras mahdollinen tapahtumakokemus ja tapahtumat kehittyvät jatkuvasti paremmiksi.

 2. Visuaalinen suunnittelu ja brändäys. Tapahtumapalveluihin kuuluu osallistujista huolehtiminen alusta asti. Brändätyt ja visuaalisesti näyttävät ennakkomateriaalit. osallistumisprosessi ja tapahtuma-alusta nostavat oman brändisi arvoa osallistujien silmissä.

 3. Tekninen tapahtumatuki. Kokeneet tukihenkilöt osallistuvat tapahtumiin ja toimivat niin osallistujien kuin järjestäjien ja puhujienkin tukena, jotta tapahtumakokemus on kaikille ikimuistoinen.

 4. Yleisön osallistaminen. Tiedämme miten yleisöä aktivoidaan tehokkaasti Hopin -tapahtuma-alustalla. Näin yleisö viihtyy tapahtumassa pidempään, jakaa kokemustaan eteenpäin ja osallistuu seuraaviinkin tapahtumiin.

 5. Dataohjautuvuus. Hopin-tapahtuma-alustan kattavat analytiikkaraportit auttavat analysoimaan niin tapahtuman kuin sen ympärillä tehtävien toimenpiteiden onnistumista. Opimme ja kehitämme yhdessä parempia tapahtumakokemuksia dataan perustuen.

Kirkkaampi tapahtumatulevaisuus yhdessä!

Älä tyydy riittävään keskinkertaisuuteen, kun voit valita unohtumattoman kokemuksen ja jatkuvan kehityksen. 

Yhdessä kokemuksen ja Hopin -tapahtuma-alustan kanssa tuotamme jaktuvuutta, tuloksia ja kokemuksia.

Jutellaan!

Hopin -tapahtuma-alusta

Pyydä yhteydenotto tai tarjous

Request offer FI