AIENGAGE

Unie AI Engage© on tapahtumaasi mukautuva generatiivinen tekoäly, joka tuottaa erilaista sisältöä yhdessä yleisön tai järjestäjien kanssa, ohjaa työpajoja ja auttaa kaikessa tapahtumatyöhön liittyvässä.

NÄIN SE TOIMII

1

Yleisön tuottama sisältö

Yleisö tuottaa sisältöä esimerkiksi vastaamalla kysymykseen, antamalla palautetta, rakentamalla sanapilven tai ideoimalla. 

Sisältö voi olla myös muuta tapahtumaan liittyvää materiaalia.

2

Koulutettu tekoäly

Tapahtuman kontekstiin koulutettu tekoäly jalostaa ja muuntaa sisältöä tapahtuman teemaan ja tavoitteisiin sopivaksi.

3

WOW-kokemus

Tekoälyn tuottama luova sisältö voidaan näyttää reaaliaikaisesti yleisölle mediapinnoilla, näytöillä, lähetyksissä, tapahtuma-alustalla ja yleisön omissa laitteissa.

4

Sisällön jatkokäyttö

Tekoälyn tuottamaa sisältöä, kuten kuvat, tekstit, musiikki ja videot, voidaan käyttää tehokkaasti osana tapahtuman jälkimarkkinointia ja muuta markkinointiviestintää.

AI MEDIASEINÄ

Kollektiivista luovuutta!

Tapahtumaa varten räätälöity tekoäly tuottaa yleisön vastauksista kuvia – reaaliaikaisesti.

Vastaukset voivat koostua esimerkiksi tekstistä tai piirustuksista.

Tekoäly saa vastaukset suoraan yleisöltä ja sen luomat visuaaliset teokset ilmestyvät AI Mediaseinälle reaaliajassa.

Teokset voidaan esitellä millä tahansa mediapinnalla.

Esimerkkejä AI Mediaseinästä

AI Mediaseinä voi olla brändätty ja sisältää kuvia, tekstiä, videoita ja näiden yhdistelmiä. AI Mediaseinä päivittyy reaaliaikaisesti ja sen voi liittää osaksi mitä vain mediapintaa, kuten näytöt, striimit, tv-lähetykset, virtuaalitapahtumat, kännykät yms. AI Mediaseinälle voidaan julkaista materiaalia myös sosiaalisesta mediasta tai suoraan yleisön syöttämänä.

AI HENKILÖKUVAT

Me ollaan sankareita kaikki

Tekoäly voi muuttaa sinut ja yleisösi keneksi vain – vaikka suosikkisankariksi.

Kuvat voidaan tuottaa etukäteen toimitetuista kasvokuvista tai jopa reaaliaikaisesti tapahtumapaikalla otetuista selfieistä.

Toteutus- ja esitystapoja on paljon, joten ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin.

Esimerkki: Global Entrepreneur Festivalilla kävijät vastasivat kysymykseen yrittäjyyden luonteesta. Tekoäly teki vastauksissta analyysin, jossa se itse pohtii yrittäjyyttä. Videota varten se tuotti narratiivin, lukijaäänen, vastauksiin perustuvia kuvia ja taustamusiikin.

AI LYHYTVIDEO

Yksilöllinen mestariteos!

Tekoäly luo mukaansatempaavan ja inspiroivan lyhytelokuvan, jonka käsikirjoitus pohjautuu esimerkiksi yleisön ajatuksiin, kuten ideoihin, vastauksiin tai palautteisiin.

Tekoäly yhdistää yleisön ajatukset merkitykselliseksi lyhytelokuvaksi, joka voidaan esittää tapahtuman aikana.

Video voi olla yksi, yhteistyönä luotu nerokkaan tarinankerronnan teos, tai tiimit voivat käsikirjoittaa omia videoitaan.

Tekoäly voi tuottaa myös yhteenvetovideoita tapahtuman puheenvuoroista, tapahtuman esitteleviä introvideoita ja liidigenerointivideoita.

Esimerkki: toimistotyötä kuvaava indie-kappale. Tekoäly koosti toimistotyöhön liittyvistä ajatuksista lyriikat, loi niille musiikin ja laulun sekä tarinallisen kuvakerronnan, jossa teemana turhautuminen jatkuvaan oravanpyörään.

AI MUSIIKKIVIDEO

Audiovisuaalisia elämyksiä!

Tapahtumaa varten räätälöity tekoäly tuottaa yleisön ajatuksista sanoituksia, laulua ja sävellyksiä, yhdistäen ne audiovisuaalisiksi mestariteoksiksi.

Anna yleisösi ottaa ohjat

  • Ideat sanoituksiin
  • Musiikkityyli
  • Visuaalisuus

AI TYÖPAJA-ASSISTENTTI

Vahvista luovuutta ja strategista ajattelua

Suunniteltu tehostamaan työpajojen ideointiprosessia.

Tilaisuutta varten koulutettu tekoäly voi ohjata työpajan etenemistä ja esimerkiksi analysoida post-it -lappujen sisältöjä antaen rakentavaa palautetta ja lisäideoita.

YHTEYDENOTTO

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24 tunnin sisällä.

Contact - AI Engage (FI)